Homoseksualitet

Homoseksualitet – hvem fårn i æ røv?

Det er nu blevet muligt for homoseksuelle at indgå ægteskab i Storbritannien, og mange homoseksuelle par ånder lettede op, da de nu føler, at de har samme rettigheder som andre på dette punkt. Men i mange lande accepteres det stadig ikke, at folk af samme køn lever sammen.

Læs om bryllup på bryllupszonen

ægteskab i Storbritannien

Det er nu blevet muligt for homoseksuelle at indgå ægteskab i Storbritannien, og mange homoseksuelle par ånder lettede op, da de nu føler, at de har samme rettigheder som andre på dette punkt. Men i mange lande accepteres det stadig ikke, at folk af samme køn lever sammen, og nogle steder er det direkte forbudt ved lov, at have et homoseksuelt forhold. 
Bl.a. på Jamaica er det helt uacceptabelt, at der finder homoseksualitet sted, og det straffes endda med op til 10 års tvangsarbejde.

Læs mere på Miss Betty bloggen

En ting er så, at der skal nogle nye tiltag til, for at homoseksuelle kan blive gift. Men er det rimeligt, at man ligefrem skal straffes for sin kærlighed til et andet menneske? Det er jo klart, at hvis loven i et land klart forbyder et sådan forhold mellem to mennesker, ja så bliver det på en måde også mere illegalt for resten af befolkningen at fordømme og hade denne gruppe af mennesker, der skiller sig ud i forhold til det, der engang var normen.
Og er der en ting folk er gode til, så er det at fordømme andre mennesker.

Hvis loven så ligefrem bakker sådanne holdninger op?, ja så kan det jo blive til noget frygteligt noget med had og diskrimination overfor en bestemt gruppe mennesker, som måske har det svært nok i forvejen, i forhold til deres kærlighedsliv. ? Og desværre fører had ofte vold med sig, hvilket betyder at folk, der er homoseksuelle, så ikke kan gå i fred på gaden. Er det rimeligt??

Det er der jo delte meninger om, men fakta er, at alle mennesker har ret til at færdes på gaden, uden at skulle frygte for deres sikkerhed. Og det er bestemt ikke rimeligt, at en kvinde eller mand skal have tæsk af andre, fordi der er nogen, der ikke kan acceptere deres seksualitet. 

Super spændende blog her

Er det okay at være bagdørsindianer?

Jeg mener helt bestemt, at det må være op til folk selv at bestemme hvordan de ønsker at leve deres liv. 

Og hvorfor skal to mennesker ikke have lov til at indgå ægteskab med hinanden, bare fordi de er af samme køn? ? Kærligheden mellem et homoseksuelt par kan da være mindst ligeså stor, som den er mellem en kvinde og en mand.

Alt om bryllupper

Det korte af det lange er, at jeg mener, at man er nødt til at følge med udviklingen i denne tid. Og derfor kan man ligeså godt acceptere, at homoseksualitet er blusset op og blevet til hverdag for mange mennesker ? nemlig den hverdag de ønsker sig! Og er det ikke fair at man selv bestemmer hvordan man vil leve sit eget liv!?

Hvad er din holdning til arrangerede ægteskaber?