Halloween

Min yndlingsårstid kombineret med min YNDLINGS-højtid. Halloween! Min søster og jeg skal til halloweenfest i aften; temaet det samme som de sidste tre år- Día de los Muertos/Sugar Skulls… Men wtf, folk kommer alligevel klædt ud som det de har lyst til. Nu hvor temaet er det samme, hvilket godt kan blive kedeligt, har jeg brugt min småkedelige arbejdsdag på Pinterest og har fundet nogle vildt fede og ret anderledes skulls. Jeg er VILD med det blå- som i: stoked! Bare ærgerligt at jeg pt er ved at komme mig økonomisk- som man også kan kalde det- så jeg må bruge det sminke jeg har derhjemme…Det involvere desværre ikke indigoblå liner…

Det pink Tarrantino-agtige skull her er også vildt fedt…

Hvad med jer, skal I holde Halloween i år? Og hvad skal I være?

 

Don’t forget to subscribe on Bloglovin’

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar