En forårsdag

[easy-image-collage id=7151]

Forleden, da der blev skrevet forår i kalenderen, tog jeg manden under armen- eller omvendt faktisk- og drog mod de højt befærdede stræder i København. Missionen var at finde en fin krukke til hans spøgelsestræ. Men først måtte vi gøre et pit stop ( i et anfald hangryness) på Bistro Royal, for at få lidt kød i maven.

20170305_104435

[easy-image-collage id=7153]

Vi kiggede i fine butikker, Logan tittede diskret frem på husmuren i Ny Østergade, og asfalten var fugtig og duftede af forårsregn.

[easy-image-collage id=7160]

Jeg fandt den fineste ‘Geisha-kjole’ i Wasteland, og begyndte allerede at planlægge halloweenkostume… Lidt tidligt måske, men kan I ikke se det? Den er jo perfekt til en vampyr-geisha/asian woman! Men den kom ikke med hjem desværre, så vi drak varm kakao i stedet. Med flødeskum. Og så måtte han ellers efterlade mig, for han skulle flytte øvelokale, og jeg skulle hjem og spille Hay Day. Ej løgn, men jeg skulle bare hjem og fodre katten og lave ingenting. Vi fandt heller ingen krukke, men vi havde det dejligt// Hvad har du brugt disse forårsdage på?

Hvis det er, så kan du jo altid følge med på:

Bloglovin’


ENGLISH: The other day when spring came around, me and my man went to CPH. We had the best day, with food, rainy pavement, pretty shops and a perfect geisha dress. Don’t you see it? It’s perfect for a ‘vampire asian princess’ costume haha. Later he had to go do stuff with the band and I had a cat to feed.

What have you been doing these spring days?

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar