fredag

20161216_160216Det her billede beskriver udmærket min aktivitet de sidste to dage… Jeg er ellers meget sjældent syg, men nu er jeg ramt. Har snot i hele hovedet og jeg fucking hader snot. Men hvem gør ikke det. Har ligget under dynen, set SKAM, drukket oceaner af te og danskvand, og har spist mig selv ud af huset- og det er altså ikke min mave på billedet, men min peach hoodie, haha. Men jeg har det lidt bedre i dag end i går, så jeg tror jeg får snuen kæmpet væk til i morgen. Det håber jeg i hvert fald, for jeg har en aftale jeg helst ikke vil aflyse 😉 Men nu hvor jeg er færdig med SKAM, hvad fanden skal jeg så se? Har I nogle forslag? For der kommer seriøst intet spændende i tv i dag… Måske man bare skulle komme til bunds i blogs og se youtubevideoer måske? Eller komme i gang med det lille kunstprojekt jeg endelig har fået anskaffet mig alle materialerne til? Det er bare lidt som om, at alt det snot tager en stor del af overskuddet…

Anyways, så er der lige to ting jeg vil sige:

 • Jeg er i dag blevet optaget på multimediedesign uddannelsen på Kea til januar-HURRA!
 • husk der er Marc Jacobs GIVEAWAY lige HER

 

Kan I have det, og glædelig fredag eller sådan noget

XXX

follow on Bloglovin’

English: I’ve been sick these last two days…I’m never sick and I hate snot…I’ve been drinking oceans of tea and sparkeling water and eaten waaay to much… And watching TV. Any ideas for a new serie? There’s nothing on tv on a friday.. Jesus fucking Christ. Maybe I should just read blogs and watch youtube videos. Or start that art project I have in mind. Hmm, but hey, good news is that I got admitted to the multimedia design education starting in january, YAY!

Have a good one

xxx

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  17. december 2016 den 13:39

  Stort tillykke med at du er blevet optaget på Kea! Forhåbentlig det kan hjælpe dig med at komme over sygdommen snart (:
  Camilla | http://cammi.dk

  • Ace
   Svar
   Ace
   19. december 2016 den 18:20

   Mange tak skal du have! 🙂

 • Svar
  Camilla Cecilie
  24. januar 2017 den 21:12

  Tillykke med optagelsen på uddannelsen 🙂

  • Ace
   Svar
   Ace
   25. januar 2017 den 11:38

   Tusind tak! 🙂

  Skriv kommentar