Decemberfavoritter

decemberfavoritter1. Formula 10.0.6 ansigtsmaske 2Mac neglelak- Blog This 3Nude by Nature Highlight Palettte 4Tom Ford Noir 5Wax strips

Lidt af det der har gjort mig lidt pænere her på det sidste. Den evige favorit i vinterhalvåret; neglelakken fra Mac taler for sig selv, den farve er bare lækker. Tom Fords Noir er en af de eneste parfumer der ikke stinker af kattepis på mig, og jeg elsker den duft, den er bare fræk. Wax stripsne kan du læse hvorfor jeg elsker lige HER, og Formular 10.0.6’s mud mask er fænomenal. Den dufter af jordbær, og renser virkelig godt ud i mine gigantiske porer- som lovet. Og til sidst den virkelig skønne highlight palette fra Nude by Nature, som giver den helt rigtige glow. Har du en favorit?

HUSK mit Marc Jacobs Giveaway lige herovre

XXX

Follow on Bloglovin’

English: Just a fraction of what has made me prettier lately. Favourite dark nail polish from Mac called Blog This, the sexiest fragrance from Tom Ford that doesn’t make my skin smell like cat piss, wax strips to wax my furry face, gorgeous highlight palette from Nude by Nature and then the best mud mask from Formula 10.0.6. Cleans out those nasty pores perfectly. What’s your favourite at the moment?

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar