strobing with youngblood

 

For ikke så længe siden, lokkede Saether Beauty og Youngblood på besøg på Hotel Stay. Der var bobler, lækker mad og ligeså lækker make up, for de havde nemlig en lille nyhed de ikke kunne holde på mere. Den nye strobing kit fra Youngblood, Illuminate Palette. Og hvad er strobing så? Jamen det er jo det nye contouring, er der nogen der siger, men det er måske mere en opdatering, for det giver bare lige det dér ekstra, I ved. Faktisk er det bare et andet ord for highlighting. Og man kan sagtens bruge begge metoder på én gang. Mange misforstår og tror at det er enten eller, men tværtimod. Man kan også bruge det helt uden anden make up, hvis man nu er en af de lucky bitches der har vildt spændstig og flot hud, men bare lige vil adde lidt glød. Jeg har lagt min sædvanlige hverdags make up hernede under, og så har jeg efterfølgende strobet.

Så her er det før strobing, bare helt almindelig foundation.

sponsoreret

 

Og her er det sjovt nok med. Jeg har leget lidt med de kølige farver på:

 • kindben
 • næseryggen
 • under øjenbrynene
 • i øjenkrogene
 • og på cupids bow. Hvad hedder det på dansk…snotkanalen?

Jeg har også kommet lidt af den peachy farve på læberne, og på øjenlågene. Det tror jeg ikke jeg fik med på billedet dog. Generelt er det lidt svært at få det ordentligt med på billedet, men kan I se forskellen? Jeg kan i hvert fald godt lide det. Så skal jeg jo lige huske at sige at det er mineral make up med naturlige ingredienser, og tilmed Cruelty free! Snakken kunne gå i timer om mineral make up, men jeg vil korte det ned til at sige at det giver så meget mening med naturlige ingredienser, og siden jeg er begyndt at bruge det og Nude by Nature, er min hud VIRKELIG blevet pænere. Jeg er faktisk helt mistænksom haha, for den har aldrig været så pæn i så lang tid af gangen.

Illuminate Paletten vil være i butikkerne til februar, og kommer til at koste 399 kr

XXX

ENGLISH: So, Youngblood invited in for bobbles, food and stories about their new strobing kit, the Illuminate Palette. And wtf is strobing? You’ve probably heard a few times lately, but basically it’s an upgrade to highlighting. You can see how it works on my up close and personal photos above. You can probably see that the light catches my face much better with the strobing, though it’s hard to really cath the full effect on camera. But I really like this, also because you can use it with a lot of make up, or totally without any other make up. If you like, click on the XXX above and follow me on bloglovin’. Kiss

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Liselotte / Everyday Couture
  29. november 2016 den 21:19

  Wauw smukke billeder!

  • Ace
   Svar
   Ace
   30. november 2016 den 0:15

   Mange tak 🙂

  Skriv kommentar