Rørvig

Logen med U tog en weekend til Rørvig. Det var helt perfekt, og tiltrængt for os allesammen tror jeg. Bare lige en weekend væk fra alt det vante, og så ellers bare glemme alt om fjernsyn og computer, opvask og stress. P er lige blevet gift, og sådan noget er krævende, men fuck hvor var hun smuk den dag. S er lige blevet mor for anden gang, og C og jeg vrider hjerner på nye uddannelser.

S’s far lånte os verdens hyggeligste sommerhus, og det eneste der var på dagens to do-list var mad, vin og tøsesnak. Vi hoppede også i havet, og tog os et brusebad i det udendørs bad bagefter. Hvem sagde viking? Jeg elsker de damer, og jeg kan ikke vente til vi skal på eventyr igen.

XXX

ENGLISH: The ladies from The Lodge with a U went to Rørvig for a weekend. It was perfect. We needed that, all of us. Not in a bad scense, just for a relaxing getaway. S’s dad lent us his summerhouse, and we put it to good use. Food, wine, talking and no tv. Just the sound of the roaring waves outside. The thing I loved the most was the outdoor shower after a dunk in the ocean. Viking much! I love these ladies, and can’t wait to go for new adventures.

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar