nude by nature

sponsoreret

Det australske make up brand Nude by Nature landede for et par uger siden i Danmark, og lanceringen foregik på Orangeriet mens solen stadig lunede lille Danmark. Nu er det pissekoldt. Der blev serveret lækker brunch, og fortalt om produkterne. Det der fangede mig var, at det ikke kun er mineral make up i smukke jordfarver, men især at alle ingredienser er naturlige. Alt kommer fra den australske natur, og der er ingen kemikalier eller konserveringsmidler i. I stedet for f.eks. silikone, som er det der får det ‘normale’ make up til at blende godt ind i huden, er der avocadoolie i. At valget i første omgang er faldet på silikone, ja det fatter jeg ikke.

Jeg har faktisk brugt det siden, for man får følelsen af ikke at have noget make up på, selvom man både er smurt ind i foundation, high lighter, bronzer og rouge. Og min hud er også blevet bedre, no shit. Men det er jo også det de siger; “Beauty that is good for you”.

Få pølsefingrene i lækkerierne hos Magasin og udvalgte Matas’er

XXX

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar