My Ink #1

Fandt lige de her gamle billeder. Tænkte I skulle se dem, for har altid godt kunne lide dem. Tatoveringen fik jeg til Día de los Muertos for 2 år siden. En hyggedag hos tatovøren hvor der er fri øl og hygge, og billige tusser inspireret af ‘De Dødes Dag’.


Lige den her betyder egentlig ikke så meget. Det synes jeg ikke alle tatoveringer behøver at gøre. Men den er kommet til at betyder lidt a la at man skal huske at nyde livet mens man har det. Tag det glas vin med damerne selvom det er mandag, spis en ekstra portion pasta hvis det er det du har lyst til. Husk ekstra ost. Køb de støvler for helvede. Men alt med måde. Man skal mærke efter.

XXX

ENGLISH: Found some old pictures. I got this ink at Día de los Muertos two years ago. My tattoo parlour hosts this event each year, with beer, hygge and cheap tats. It doesn’t really mean anything. Maybe that you should live your life while you have it. Eat that pasta, remember extra cheese, have that glass of wine with the ladies on a monday. But everything in moderation.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar