Days past

Disse dage er fuldt med kulde og mørke morgener, og man prøver at tilpasse sin døgnrytme til noget der kan fungere nogenlunde. Så når jeg har kunne stjæle lidt ekstra tid fra skole og to do-lister, har jeg fundet lidt hygge. Logen med U havde planlagt en tur til Flyvergrillen, men det stod ned i stænger, og S’s varme lejlighed holdt på os. Men vi havde lovet en lille mand en ristet pølse. Argh, så vi måtte ned på Amagerbrogade og få en hotter. Men det var faktisk rigtig hyggeligt, at stå i læ i tusmørket hos pølsedamen. Fire ristede med det hele, og dertilhørende congobajere. Og så hjem igen.

Så var det også tid til den årlige Día de los Muertos hos tatovøren. Det er altid pissehyggeligt. Fri øl og billige tusser. Vi fik dem gratis i år. Mine prikekr på fingrene blev dog lidt smushy. Så må lige se når de er helet færdigt…

En masse ture til søen er det også blevet til. Jeg elsker naturen om efteråret. Farverne, duftene, og hver dag er der sket en forandring, så det gælder om at nyde det før alle bladene er væk.

Og Mormor overraskede med and og brune kartofler. Og vin. Fuck yes

XXX

These past days has offered not much but cold weather, school and adjusting to winter time. When I could steel some time away, I spent it on hygge. The Lodge with a U when to the local hot dog stand near S’s house, because we did promise a little guy his hot dog. And even though it rained and it was dusk and cold, it was cozy. Standing there, sheltered with hot dogs and chocolate milks. Then back home. I also went for long walks in the copper forest buy the lake, and grandma’ surprised with duck, wine and brown potatoes. Hell yes.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar